nsmail-30-page-001

 

BACOBAN® Termékek

a CosMaPed Zrt. ajánlásával

pedexan1A Gombás láb és körömfertőzéspedexan2

Eddig is sejtettük, hogy fertőzés veszélynek teszi ki lábát, aki zokniját vagy cipőjét másokkal megosztja. Az olyan vizes vagy akár száraz járó felületeken, amelyeken sok személy fordul meg mezítláb vagy zokniban, szintén veszélyben vagyunk. Nem beszélve a folyamatosan nedves, meleg területekről, mint pl. uszoda, közös zuhanyzó, vagy az egész nap műanyag cipőbe zárt izzadó lábról, a nyirkos zokniról és harisnyáról, amely szintén táptalaja a gombáknak. A képen látható elrettentő példa mutatja, hogy nem szabad ezt a területet elhanyagolni. Ez a betegség akár azt is okozhatja, hogy a lábfej teljes bőrfelülete elpusztul.

A gombás fertőzés a bal oldali esetben egy piros karikára pedexan3emlékeztető területet alkot, amelyet a mosatlan kezek a test többi felületeire, – úgymint az ágyék, hónalj – is átvihetik. Ez mind sportközösségekben, mind családi körben is terjedhet sok bosszúságot és ijedelmet okozva.

A bőrfertőzéstől való megszabadulás eddig akár hónapokig is eltartott, a fertőzött körmöt pedig kifejezetten nehéz volt kezelni.

A BACOBAN® gyártója azonban kifejlesztette a PEDEXAN-T, amely alkalmazás után rövid időn belül megöli a gombákat, baktériumokat és vírusokat és hosszú távú fertőzés mentes környezetet teremt mikro organizmus mentesen.

A PEDEXAN úgy lett megalkotva, hogy a gombás fertőzést még azelőtt megállítsa, mielőtt az a bőrt megtámadná. Megelőzi a kellemetlen szagok kialakulását, és a meglévő szagokat jó hatékonysággal csökkenti. Nem irritál, és könnyen lehet a zoknira vagy a cipőbe, kesztyűbe, táskába befújni, ahol hosszan tartó biocid hatást (ez esetben gomba, baktérium és vírusölő) fejt ki.

Más készítmények hatékonyak lehetnek, de csak rövid távon, mivel nem kontrollálják a fertőzés más test területekre való terjedését. Nem így a PEDEXAN!

pedexan4PRÓBÁLJA KI A MEGOLDÁST:pedexan5

Pedexan 125 ml spray

kézi használatra

Pedexan Fali

Adagoló lábbeli és kesztyű  kezeléséhez

sportegyesületnek,

1 literes kiszereléshez

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline