Az eltelt 25 év bebizonyította, hogy igény van a magyar gyártmányú termékekre. Megrendelőink egyre inkább felismerik hogy az olcsó kínai áru nem megfelelő. Termékeinket mindíg szakemberek bevonásával alakítjuk ki és törekszünk arra, hogy az igényeknek megfelelően (személyre, helyre szabottan) készítsük el a kívánt kezelőágyakat. Együttmûködő partnerünk a MiracleTrade,a pedikûrös gépek és eszközök specialistája.
Vásárlóink között tudhatjuk: Spirit Hotel, Gellért Fürdő,
Hotel Carbona, Cserkeszőlői Fürdő, Gyulai Várfürdő, Polus Palace, Masculin Férfikozmetika, Ceglédi Fürdő, Agárdi Fürdő stb. Nehéz lenne mind felsorolni referenciánkat. Termékeink európában is jelen vannak: Németország, Ausztria, Olaszország, Szlovákia, Románia, Szerbia.
Import termékeinkkel – minőségi gépekkel és krémekkel –, a pedikûrösöket szolgáljuk ki. Napra-készen figyeljük az európai piacot és igyekszünk mindíg a leghatékonyabb anyagokat és készülékeket beszerezni.
Tanfolyamainkon nemcsak oktatás, hanem tapasztalat átadás is folyik. Neves orvosok, lábsebészek segítik munkánkat, az igényeknek és a témának megfelelően.
Várjuk szeretettel minden kolléga ötletét, kérését és javaslatát a jövőben is.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline