Bacoban klub

bacoban klub

Nyújtson extra szolgáltatást vendégeinek a Bacoban védelmét felhasználva! Élvezze a Bacoban Klub tagság előnyeit! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

[one_third_last]

Hírlevél

[/one_third_last]

[one_third_last]

PEDIKŰRÖS SZÉKEK

Pedikűrös székek [/one_third_last]

] [one_third_last]

VILÁGÚJDONSÁG BACOBAN

Bacoban [/one_third_last]

[one_third_last]

FERTŐTLENÍTÉS

Fertőtlenítés [/one_third_last]

[/toggle]

 • +

  Termékeinkről

  Az eltelt 25 év bebizonyította, hogy igény van a magyar gyártmányú termékekre. Megrendelőink egyre inkább felismerik hogy az olcsó kínai áru nem megfelelő. Termékeinket mindíg szakemberek bevonásával alakítjuk ki és törekszünk arra, hogy az igényeknek megfelelően (személyre, helyre szabottan) készítsük el a kívánt kezelőágyakat. Import termékeinkkel – minőségi gépekkel és krémekkel –, a pedikűrösöket szolgáljuk ki. Napra-készen figyeljük az európai piacot és igyekszünk mindig a leghatékonyabb anyagokat és készülékeket beszerezni.

 • +

  Szállítási információk

  a. Masszázságyak és kezelőszékek, valamint fertőtlenítő és pedikűrös berendezések szállítása egyedi árajánlat alapján.

  b. Masszázságyak és kezelőszékek, valamint fertőtlenítő és pedikűrös berendezések szállítása Budapest területén egyedi árajánlat alapján.

  c. DPD szállítás megrendelésnél: a DPD Hungária Kft hivatalos árjegyzéke alapján. Masszázságyak és kezelőszékek, valamint fertőtlenítő és pedikűrös berendezések megrendelése esetén egyedi ajánlatot adunk.

  d. Személyes átvétel a bemutatóteremben: Választhatja azt is, hogy személyesen fárad el hozzánk a 1221, Budapest, Ady E. út 81-83. szám alatt található bemutatótermünkbe − előzetes időpont egyeztetés után −, és veszi át a megrendelt termékeket, ekkor természetesen nem számítunk fel szállítási költséget.

 • +

  Referenciáink

  Vásárlóink között tudhatjuk: Spirit Hotel, Gellért Fürdő, Hotel Carbona, Cserkeszőlői Fürdő, Gyulai Várfürdő, Polus Palace, Masculin Férfikozmetika, Ceglédi Fürdő, Agárdi Fürdő, Aquwa World, Zara Szálló, Szidónia Kastélyszálló, Birtland Golf Resort, Abacus Busines Hotel, Gere Hotel, Residence Hotel, Cserkeszőlői Fürdő, Kisújszállási Fürdő, Kaposvári Fürdő, Székesfehérvári Fürdő, Sport MAX stb. Nehéz lenne mind felsorolni referenciánkat. Termékeink európában is jelen vannak: Németország, Ausztria, Olaszország, Szlovákia, Románia, Szerbia.

 •  

  Leave a reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline